Sală de evenimente Verdi


În viața fiecaruia există momente speciale care merită sărbătorite alături de cei dragi, și care rămân în amintire pentru totdeauna. Pentru astfel de evenimente vă punem la dispoziție o sală elegantă, bucatari excelenți, meniuri variate pe gustul tuturor, o capacitate de 200 de locuri, și decorațiuni excepționale la alegere. Sala de evenimente a Complexului Verdi organizează nunți, botezuri, onomastici, majorate, banchete și revelioane de neuitat. Acordăm atenția și priceperea cuvenita fiecărui eveniment și promitem transformarea lui într-un adevărat succes.


 • Nuntă

  Sala noastră de evenimente are un design elegant, modern și atrăgător, cu o capacitate de 200 de locuri. Este locul ideal pentru a petrece cel mai important moment din viața voastra. Vă punem la dispoziție un meniu începând de la 160 de lei, creat de bucătari excelenți!

  Nunți
 • Botez

  Botez

  Micuțul tău trebuie să fie răsfățat încă de mic! Dacă vrei să îi oferi cele mai frumoase amintiri de la prima lui petrecere, te așteptăm să ne calci pragul. Vei avea parte de o servire excepțională, o sală spațioasă și mâncare pe masura.

 • Majorat

  O dată în viață iți serbezi vârsta majoratului și vei dori să fie unul de vis, cu sigurantă, așadar aici ai tot ce ai nevoie. Tu adu-ți prietenii, iar noi ne ocupam ca ei să aibă parte de o servire remarcabila, un meniu excelent și un ring de dans spațios.

  Majorat
 • Zi de naștere

  Zi de naștere

  Dacă vrei ca ziua ta de naștere să nu fie uitată prea ușor de prietenii tăi, îti sugerăm să ne alegi cu mare încredere. Îți punem la dispoziție 200 de locuri, meniu pe măsură și o locație special amenajată pe placul tău.

Galerie foto